top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverbruzetgazet

Underwear: “Onze winkel zou nergens hetzelfde kunnen zijn”



Je kent ze vast wel, de kleurrijke en originele etalages van Underwear. Deze blikvangers gaan de meeste passanten van de Dansaertstraat niet onopgemerkt voorbij. Maar Underwear is veel meer dan dat! We zijn dan ook enorm enthousiast dat deze goedlachse dames deze week onze ambassadeurs zijn. In dit artikel stellen we je Geertje, Tine en Fien kort voor, maar voor wie hen beter wil leren kennen is er één boodschap: volg Bruzet op onze Instagram Stories!


Bruzet: “Hey dames, kunnen jullie zich kort eens voorstellen aan ons?”

Tine: “Wij zijn Geertje, Tine en Fien van Underwear, een multibrand lingeriewinkel in de Dansaertstraat.”


Bruzet: “Jullie winkel is gevestigd in het centrum van Brussel, wat betekent deze stad voor jullie?”

Geertje: “Brussel is onze thuis. De liefde voor onze stad is groot. Het is de plek waar we wonen, werken, vrienden hebben, kinderen opvoeden, ronddwalen… Underwear, onze winkel, zou nergens anders hetzelfde kunnen zijn.”


Bruzet: “En hebben jullie favoriete plekken in Brussel?”

Tine: “Natuurlijk is Underwear één van onze favoriete plekken in Brussel! Maar ook Het Vossenplein, Cirio, de Ravensteingalerij, het Park van Tour & Taxis, kaaswinkel Catherine zijn enkele plaatsen waar je ons vaak terugvindt.


Bruzet: “Zijn er dingen die jullie graag anders zouden zien in Brussel?”

Fien: “Brussel zou veel beter bestuurd kunnen worden met meer aandacht voor een aangenamer stadsleven voor zijn inwoners. Ondertussen doen wij alvast ons best om van Brussel een mooiere en vrolijkere plek te maken.”


Bruzet: “Dankjulliewel! En heel veel succes met de Insta Stories deze week.”



Geschreven door Amber Demuynck

bottom of page